Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Грозна гавра с Кичка Бодурова на концерта на "Ритон"

3677 прегледа

Грозна гавра с Кичка Бодурова на концерта на

Злобата няма почивен ден, нито граници. Ернестина Шинова и Гъмов се изгавриха с Кичка Бодурова на концерта на "Ритон" в НДК. 

Двамата актьори не си дадоха труда да слушат брадясалите от старост песни на дуета, но пък записаха видео послание, което за голяма радост на пеещото семейство бе излъчено пред публиката на концерта.
В посланието Ернестина и Гъмов се включиха и обявиха, че са в Лас Вегас в залата на Сизър Палас, като по този начин отново иронизираха Кичка и припомниха скандалите с нея във "ВИП Брадър". Това, че Бодурова наистина е пяла в този хотел, не им попречи отново да излеят порой от злоба по нейн адрес.
Концертът на ритонците премина нормално успешно пред логично застаряващата публика и не беше нищо особено. Най-забележителни бяха тоалетите, които Катя сменяше и феновете от първите редове, които учтиво ръкопляскаха, пише skandalno.net. 

Като пълна безвкусица бе определена от голяма част от публиката подигравката с Кичка. Явно в естрадата се мразят не по-малко, отколкото в чалгата. Но каквито и отношения да имат, не бива да ги изваждат на показ, категорични са хората, които дадоха пари за билети. Ние сме дошли да слушаме как пеят, а не да гледаме как се гаврят един с друг. Не им прави чест, Кичка досега не е направила нищо срещу тях, въпреки че те я унижаваха непрекъснато, а накрая целия този стрес й докара и болест, ядосват се почитателите на естрадата.

Постъпката на "Ритон" и техните приятели е отвратителна, а Катя и Здравко само се изложиха. Самата Бодурова не е коментирала поредното публично унижение. Най-вероятно ще го пропусне покрай ушите си, защото в момента се лекува от заболяване на щитовидната жлеза и се готви за летните си концерти в България.

 

Мария Шарапова:...
 Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна...
Вижте...
Топлес моделката Силвия Юрукова изумява с...
Николета Лозанова...
Най-оборотната футболна съпруга у нас Николета...
Бивше гадже на...
Плеймейтката Ирена Георгиева: Секс чатовете не...
Джоли и Брад...
Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?