Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Емилия призна, че с Коко не са заедно

979 прегледа

Емилия призна, че с Коко не са заедно

Емилия най-после призна, че връзката й с Коко Динев е била безкрайно унижение. „Уважавай себе си достатъчно, така че да можеш да си тръгнеш от това, което не те прави щастлив”, написа певицата в социалната мрежа. И сподели, че едва сега е осъзнала смисъла на тези думи – цели 10 години след като официализира връзката си с „осеменителя” от Сандански, писа „Уикенд“.

„Не може да съществува връзка, в която жената е по-силна във всякакъв смисъл от мъжа, пробвала съм, не става, не се получава”, призна изпълнителката. За раздялата с бащата на нейните две деца се говори още от рождения й ден на 21 март. Тогава двамата с Коко пристигнаха на партито и си тръгнаха по отделно. Далеч преди това стана ясно, че бизнесменът е разорен, а жена му на практика го издържа.

Вместо да й е благодарен, той пилееше на хазарт парите й, изкарани по нощните заведения дори когато певицата беше бременна. Понеже мъжът й бе на червено, тя се принуди да се върне на работа по-малко от два месеца след раждането на дъщеричката си Мира и да стане за смях, показвайки все още огромния си заради скорошната бременност корем. Говори се, че през цялото време Динев, вместо да държи мъжкото си достойнство в гащите и да бъде по-нисък от тревата в присъствието на жена си, си е позволявал да й слага рога и дори да я бие, когато го подразни с нещо. Всичко това очевидно е станало причина за натрупване на голямо напрежение в двойката.

„Един ден се скарахме и просто се разделихме”, признава Емилия в интервю, което предстои да се излъчи в предаването „Папараци” на Би Ти Ви. Дълго обаче тя се правеше, че не разбира за какво става дума, когато я питаха за раздялата. Въпреки това за никого не е тайна, че от месеци не живее с Динев, тъй като не веднъж бе засичана да се прибира в апартамент в София вместо в неговата къща в Сандански.

Потвърждението, че е напуснала Коко, бе прието с бурно одобрение от верните фенове на изпълнителката. „Някакъв плужек без морал и ценности – Коко Динев, тичащ след всяка разголена плът комплексар, ще те унижава цял живот? Стига! Време е за промяна!”, изригна почитателка на Емилия. Самата изпълнителка остави това без коментар, но намекна, че вината за раздялата не е нейна. Емилия каза, че се чуди на жени, които смятат, че ако родят от „някой богаташ” две деца, той никога няма да ги остави. С това тя очевидно издава, че Динев не е бил само с нея по време на 10-годишното им съвместно съжителство, а я е изоставил. Въпреки всичко, официалната версия, която изпълнителката от Гълъбово поддържа, е че раздялата не се дължи на човек във връзката й. По думите й, с Динев се обичат, но не са един за друг.

 

 

 

Мария Шарапова:...
 Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна...
Вижте...
Топлес моделката Силвия Юрукова изумява с...
Николета Лозанова...
Най-оборотната футболна съпруга у нас Николета...
Бивше гадже на...
Плеймейтката Ирена Георгиева: Секс чатовете не...
Джоли и Брад...
Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?