Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Ето къде отиде Жана Бергендорф след излизането от ареста

3829 прегледа

Ето къде отиде Жана Бергендорф след излизането от ареста

Жана Бергендорф излезе от ареста и в момента празнува шестия рожден ден на сина си. Това заявиc адвокатът на атрактивната певица Стефан Атанасов.

Жана престоя 24 часа в ареста.Жана е спокойна и е с близките си - с мъжа си и детето си, каза адвокат Атанасов. Той потвърди, че полевият тест е реагирал на кокаин, пише blitz.bg. Резултатите от кръвната проба ще излязат най-вероятно следващия четвъртък и едва тогава ще реша как ще пледирам, обясни юристът. Той посочи, че у нас тестове за наркотици се правят рядко на шофьорите, особено при подобно незначително произшествие.

Адвокатът предположи, че ченгетата са направили пробата заради имиджа, който е създаден на певицата от определени медии, както и от факта, че името й беше замесено преди време със скандал за дрога. Той отрече твърденията, че Жана се е забавила с кръвния тест, за да се изчисти от наркотиците. Подобно твърдение е несъстоятелно, тъй като дрогата оставя следи месеци наред, допълни Атанасов.

Пред мене Жана отрече да е приемала наркотици, а аз съм склонен да й вярвам, допълни адвокатът. Знаете ли, че процентът на положителните полеви тестове у нас е много висок? Отговорете си сами защо е така. И помислете дали такива тестове се правят на хора, които карат трабанчета, допълни той.

 

Мария Шарапова:...
 Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна...
Вижте...
Топлес моделката Силвия Юрукова изумява с...
Николета Лозанова...
Най-оборотната футболна съпруга у нас Николета...
Бивше гадже на...
Плеймейтката Ирена Георгиева: Секс чатовете не...
Джоли и Брад...
Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?