Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Пенка от Мис България 2013: Преслава е ромка!

7857 прегледа

Пенка от Мис България 2013: Преслава е ромка!

Пенка от „Мис България“ блесна с култови лафове. Амбициозната претендентка за титлата „Мис България“ още с влизането си се превърна в най-колоритния участник. Покрай скандалните си изцепки и кавгите тя започна да пуска такива лафове, че публика и водещи се разплакаха от смях.

Амбициозната дива има такова самочувствие, че фолк певиците биха й завидели “Толкова са ми дълги краката, че на Бат Бойко магистралите пасти да ядат!“, изцепи тя по време на разговор с участничките в Тъмницата.

Безкрайно откровена Пенка довърши съкилийничките си и с друга реплика. При всяка възможност тя споделяше за богатия си спонсор и колко много я подкрепя. Устатата претендентка не спира да парадира, че всичко, което притежава й е от него. “И гащите, които нося, са от моя спонсор!”, изцепи тя пред останалите без думи момичета, пише kliuki.net.

Култовите лафове обаче продължават. Още при първа среща с близначките Моника и Вероника Пенка ги захапа, че я отхвърлят заради произхода й. „Аз съм циганка, ама с бандерол! Ясно ли ви е?“, заяви пред стъписаните хубавелки Пенка. И започна с коментарите, че куп родни звезди и фолк певици също са от ромски произход. Някои от участничките я предизвикаха да назове имена. И колоритната претендентка веднага ги довърши с думите: „ Преслава е ромка“ .

Не е ясно как феновете на певицата ще реагират на подобни изявления, но Пенка се превърна в истинска звезда във формата. И въпреки че няма шанс за титлата, със сигурност дълго ще забавлява зрителите по време на надпреварата.

Мис Джуки...
Мис Джуки, която е фенка номер 1 на Роналдо,...
Симона прилича...
"Коя е майката и коя дъщерята?",...
Венелин Петков,...
Водещият на новинарската емисия по Би Ти Ви...
Тачо: Край на...
Половинката на Жени Калканджиева призна за...
Бирмата и майка...
 Малката Бирма хич не се притеснява да...
Българка повтори...
Красивата нашенка Христина Красимирова влезе в...
Кучкова пита...
След като най-накрая Атанас Месечков си...
Десислава тотално...
Поп фолк певицата Десислава, която си призна,...
Тачо избухна:...
Драмата в привидно сплотеното семейство на...

Анкета

Кое предане гледате ?