Strict Standards: Non-static method Core::datelogo() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/paparazz/public_html/models/news.model.php on line 414
Пенка от Мис България 2013: Преслава е ромка!

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Пенка от Мис България 2013: Преслава е ромка!

9758 прегледа

Пенка от Мис България 2013: Преслава е ромка!

Пенка от „Мис България“ блесна с култови лафове. Амбициозната претендентка за титлата „Мис България“ още с влизането си се превърна в най-колоритния участник. Покрай скандалните си изцепки и кавгите тя започна да пуска такива лафове, че публика и водещи се разплакаха от смях.

Амбициозната дива има такова самочувствие, че фолк певиците биха й завидели “Толкова са ми дълги краката, че на Бат Бойко магистралите пасти да ядат!“, изцепи тя по време на разговор с участничките в Тъмницата.

Безкрайно откровена Пенка довърши съкилийничките си и с друга реплика. При всяка възможност тя споделяше за богатия си спонсор и колко много я подкрепя. Устатата претендентка не спира да парадира, че всичко, което притежава й е от него. “И гащите, които нося, са от моя спонсор!”, изцепи тя пред останалите без думи момичета, пише kliuki.net.

Култовите лафове обаче продължават. Още при първа среща с близначките Моника и Вероника Пенка ги захапа, че я отхвърлят заради произхода й. „Аз съм циганка, ама с бандерол! Ясно ли ви е?“, заяви пред стъписаните хубавелки Пенка. И започна с коментарите, че куп родни звезди и фолк певици също са от ромски произход. Някои от участничките я предизвикаха да назове имена. И колоритната претендентка веднага ги довърши с думите: „ Преслава е ромка“ .

Не е ясно как феновете на певицата ще реагират на подобни изявления, но Пенка се превърна в истинска звезда във формата. И въпреки че няма шанс за титлата, със сигурност дълго ще забавлява зрителите по време на надпреварата.

Десислава праща...
ДесиСлава записала сина си Майки да учи в...
Емануела и Джина...
Фолк певицата Емануела напусна "Ара"...
Адриана измести...
Адриана поведе в фолк класация за "Хит на...
Еротичен модел...
Еротичната моделка Боряна Миткова, известна от...
Мис София стана...
Мис София 2014 стана шаферка на близка...
Еротичен модел...
Еротичната моделка Боряна Миткова, известна от...
Адриана измести...
Адриана поведе в фолк класация за "Хит на...
Мис Силикон 2014...
Мис Силикон 2014 за малко да роди в самолега...
Димитър Динев се...
Залятата с киселина пиарка Мария Бонева...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?