Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Пенка от Мис България 2013: Преслава е ромка!

7402 прегледа

Пенка от Мис България 2013: Преслава е ромка!

Пенка от „Мис България“ блесна с култови лафове. Амбициозната претендентка за титлата „Мис България“ още с влизането си се превърна в най-колоритния участник. Покрай скандалните си изцепки и кавгите тя започна да пуска такива лафове, че публика и водещи се разплакаха от смях.

Амбициозната дива има такова самочувствие, че фолк певиците биха й завидели “Толкова са ми дълги краката, че на Бат Бойко магистралите пасти да ядат!“, изцепи тя по време на разговор с участничките в Тъмницата.

Безкрайно откровена Пенка довърши съкилийничките си и с друга реплика. При всяка възможност тя споделяше за богатия си спонсор и колко много я подкрепя. Устатата претендентка не спира да парадира, че всичко, което притежава й е от него. “И гащите, които нося, са от моя спонсор!”, изцепи тя пред останалите без думи момичета, пише kliuki.net.

Култовите лафове обаче продължават. Още при първа среща с близначките Моника и Вероника Пенка ги захапа, че я отхвърлят заради произхода й. „Аз съм циганка, ама с бандерол! Ясно ли ви е?“, заяви пред стъписаните хубавелки Пенка. И започна с коментарите, че куп родни звезди и фолк певици също са от ромски произход. Някои от участничките я предизвикаха да назове имена. И колоритната претендентка веднага ги довърши с думите: „ Преслава е ромка“ .

Не е ясно как феновете на певицата ще реагират на подобни изявления, но Пенка се превърна в истинска звезда във формата. И въпреки че няма шанс за титлата, със сигурност дълго ще забавлява зрителите по време на надпреварата.

Галена подписа с...
Поп фолк певицата Галена показа на колежките...
Мис Монтекатини...
Мис Монтекатини Виржиния Иванова, която...
Сръбски медии...
Родна красавица попадна в центъра на скандала!...
Най-актуалната...
Най-актуалната румънска поп група Fly Project,...
Безизвестна чалга...
"Гонзо все още е най-големият секссимвол...
Галена подписа с...
Поп фолк певицата Галена показа на колежките...
Гаджето на Джена...
Мъжът до Джена криел брак по сметка с...
Мис София 2014...
Освен красива и много атрактивна "Мис...
Николета и...
Плеймейтките Николета Лозанова и Светлана...

Анкета

Кое предане гледате ?