Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Печенката избухна в дует на оперен певец и диригент

2307 прегледа

Печенката избухна в дует на оперен певец и диригент

Преди дни двамата класически музиканти обединени от любовта си и към поп музиката, реализираха снимките на видеото към второто си парче озаглавено „Ти имаш друг“.

Ако първата песен е по музика и текст на Крис, то сега като автор се изявява Велин. „Парчето се роди за секунди, ей така, докато бях в банята“, разказва авторът. Аранжиментът е на Петър Алексиев и Алекс Нушев.

Двамата музиканти са изключително благодарни на Световната шампионка по бийтбокс Адриана Николова-Печенката, която въпреки многобройните си ангажименти, отделя от ценното си време и се включва в парчето. През отиващото си лято Печенката бе жури на Китайския и Азиатския шампионати, които се проведоха в Китай и Тайван.

Клипът е заснет от оператора Даниел Делчунков, който снима в сериозното кино и това обяснява страхотната визия на „Ти имаш друг“.

Гореща нотка във видеото вкарват мацките от балет Nova. Централната танцова женска роля е поверена Николая Димитрова,която е представителка на другата силна формация в България – балет Fame.

Велин Михайлов се изявява на сцената от 4 годишен в „Като лъвовете. Днес е на финалната права да завърши образованието си в Музикалната академия в София. Споделя, че всичко, което е постихнал като артист и до голяма степен като човек дължи на Ники Априлов, когото чувства като свой втори баща. Велин се изявява и със сериозни роли на сцената на Варненската роля в спектаклите на „Българи от старо време“, „Царицата на чардаша“, „Йосиф и фантастичната му пъстра дреха“ и „Граф Монте Кристо“.

Крис също на 4 годинки проявява музикалния си талант, като започва да свири на пиано. Завършва Музикалната академия в София със специалностите дирижиране и кларинет. Диригент на хора и мюзикъла в Американския колеж в София,и на Камерен ансамбъл св. Йоан Кукузел. 

Мария Шарапова:...
 Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна...
Вижте...
Топлес моделката Силвия Юрукова изумява с...
Николета Лозанова...
Най-оборотната футболна съпруга у нас Николета...
Бивше гадже на...
Плеймейтката Ирена Георгиева: Секс чатовете не...
Джоли и Брад...
Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?