Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Преслава прибира 100 бона за 10 дни

1117 прегледа

Преслава прибира 100 бона за 10 дни

Преслава от месеци е ангажирана за публични и частни партита, на които щем забавлява бъдещето на България.

В стремежа си да заработва хонорари, тя приема по няколко участия на денонощие, което вероятно ще се отрази на свежестта и здравословното състояние, тъй като през следващите дни сънят ще е блян за нея. В рамките на няколко седмици Преслава ще има 10 участия, които ще й донесат приходи от около 100 000 лева.

Баснословната сума ще напомпа банковата й сметка, която и без друго не страда от липса на постъпления.

Добричката мома продължава да е най-котираната певица от кръшния жанр и затова се разписва срещу хонорар, който варира между 8 000 и 10 000 лева. Голям процент от парите отиват при продуцентите й. Рекордни ще са и километрите, които Преслава ще измине. Вчера тя се изявяваше на концерт в Приморско, а вечерта пя в дискотека в Слънчев бряг. Тази вечер ще извие глас в Пловдив, а утре отпътува за участие в София. След няколко часа сън отново заминава за Слънчев бряг. Маратонът продължава и през следващите дни, а краят не се вижда.

Със старта на сезона по родното Черноморие положението се усложнява още повече и работата на Преслава ще се превърне в безкрайно изпитание. Едва през септември или октомври певицата се отдава на почивка и тръгва към някоя екзотична дестинация. Именно пословичният й работохолизъм е една от причините Преслава да отслабне драстично. Нередовното хранене и недоспиване допълнително я съсипват. Тя видимо изглежда уморена и изпита, което се отразява на нейната привлекателност и желание от мъжете. На моменти Преслава била толкова натоварена, че нямала време да харчи парите, които печели, пише „България днес“.

 

 

 

Мария Шарапова:...
 Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна...
Вижте...
Топлес моделката Силвия Юрукова изумява с...
Николета Лозанова...
Най-оборотната футболна съпруга у нас Николета...
Бивше гадже на...
Плеймейтката Ирена Георгиева: Секс чатовете не...
Джоли и Брад...
Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?