Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Разводът на Брад и Анджелина може да се окаже пиар

7047 прегледа

Разводът на Брад и Анджелина може да се окаже пиар

Дни след, като се появи информацията за развода на Анджелина Джоли с Брад Пит, се зародиха и версии, че това е само добре обмислен пиар ход, точно преди новият филм на Брад да се появи на големия екран.

Прекалената публичност и споделеният в мрежата документ за развода осъмниха мнозина. Намесата на Марион Котияр, която също взима участие в предстоящия кино-хит също е доста неестествена.

В лентата Брад и френската актриса са доста интимни, което обаче не е никак странно предвид актьорската им професия. Британските медии обаче набързо скалъпиха любовен триъгълник, а самата Марион даде изявление няколко дни след появилите се клюки, споделяйки че няма нищо общо с Пит и очаква бебе от мъжа до нея. 

Безспорно един такъв развод би насочил цялото медийно внимание към Анджи и Брад и нищо чудно да не се съберат, отново за пиар, когато истерията утихне.         

За какво иначе би била нужна тази публична раздяла ако не за реклама? Още повече, че два дни преди решението на Джоли, двамата са заснети как слизат заедно от частния си самолет. Въпроси много, а истината е само една и единствено холивудското семейство я знае. 
 


 

Мария Шарапова:...
 Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна...
Вижте...
Топлес моделката Силвия Юрукова изумява с...
Николета Лозанова...
Най-оборотната футболна съпруга у нас Николета...
Бивше гадже на...
Плеймейтката Ирена Георгиева: Секс чатовете не...
Джоли и Брад...
Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?