Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Фики ли скара Галена и Преслава?

3326 прегледа

Фики ли скара Галена и Преслава?

Фики бил виновникът за враждата между Галена и Преслава

Галена и Преслава вече си говорят, макар и не приятелски. С дружбата им е напълно свършено, признава изпълнителката на „Moro mou” при последната си медийна изява пред предаването „Папараци”.  

Хитовата изпълнителка заяви още, че поводът за края на дружбата й с Преслава не е последната церемония по раздаването на фирмените награди на „Пайнер”. Отговорът й бе уклончив, уточнявайки само, че за нея статуетките никога не са били от първостепенно значение. Били важни само дотолкова, доколкото са важни за феновете й. Именно затова не присъствала на церемонията, на която вместо на нея, „Певица на годината” бе връчена на колежката й.

Според източник на „Уикенд” от бранша, причината за разрива е от съвсем друго естество. Ставало въпрос за мъж, с когото и двете имали сексуални авантюри – Фики Стораро. И докато за Преслава било нормално да бъде с него, тъй като не е семейна, за Галена това било проблем, тъй като все пак е щастливо омъжена. За да спечели Фики,

Преслава врътнала мръсна интрига – обадила се на съпруга на Галена – Галин, и предала колежката и приятелката си, че не е безразлична към малкия Стораро. Станал грандиозен скандал, който едва не приключил с раздялата на Галена и Галин. Така Преслава спечелила само за себе си Фики Стораро.

Уви, триумфът й като жена траял твърде кратко. В момента мачото е сгоден, а бъдещата булка е избрана именно от Галена. Смята се, че тя нарочно врътнала този номер на колежката си – след като Стораро няма да спи с нея, няма да е и с доскоро най-добрата й приятелка! Съпругът на певицата пък й простил мимолетната изневяра и в името на детето пак я приютил. Не след дълго Галена пак забременяла от него.

 

 

 

Мария Шарапова:...
 Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна...
Вижте...
Топлес моделката Силвия Юрукова изумява с...
Николета Лозанова...
Най-оборотната футболна съпруга у нас Николета...
Бивше гадже на...
Плеймейтката Ирена Георгиева: Секс чатовете не...
Джоли и Брад...
Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?