Tyxo.bg counter

Paparazzi.bg - Харесай във Facebook

Щерката на Кичка кацна в България

379 прегледа

Щерката на Кичка кацна в България

Голяма радост настъпи в дома на Кичка Бодурова. Певицата няма търпение да се събере с дъщеря си Кристи Зарпас, която за първи път кацна на българска земя, пише hotarena.

20-годишната красавица за първи път ще посети родината на майка си. И подобно на нея и тя не се е отрекла от българските си корени и това лято най-сетне реши да й дойде на гости.


Кристи вече обикаля из България, пленявайки мъжките погледи с екзотична външност и забележителни прелести.

Зарпас се запозна с колегите на Кичка - Мими Иванова и Развигор Попов, които са едни от малкото, които поддържат приятелски отношения с певицата. Иначе тя се изпокара с почти всички останали от поп средите.

Последните й войни бяха с Тони Димитрова, а на дует „Ритон” отдавна е трън в очите.

За никого не е тайна, че Бодурова не се има с колегите си, но пък и не изглежда това да й тежи. Цяло лято графикът й е пълен с покани за участия, а освен това има и многобройни пътувания и концерти.

След около месец изпълнителката се връща обратно в САЩ, а заедно с нея ще отлети и дъщеря й Кристи. Дотогава майка и дъщеря ще се радват на компанията си.

В България Кристи се прочу с предизвикателни фотосесии, провокативни снимки по бельо и татуировки. Тя не крие, че има силикон в деколтето и не се срамува от пищните си форми.

В родината на майка си обаче, Кристи се появи без капка грим, скромно облечена и зарязала всякаква провокативност. Момичето обаче не си търси мъж тук. Тя вече е сгодена

 

 

 

Мария Шарапова:...
 Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна...
Вижте...
Топлес моделката Силвия Юрукова изумява с...
Николета Лозанова...
Най-оборотната футболна съпруга у нас Николета...
Бивше гадже на...
Плеймейтката Ирена Георгиева: Секс чатовете не...
Джоли и Брад...
Анджелина Джоли и Брад Пит са се събрали, след...

Анкета

Коя е най-дразнещата водеща?