Музика

Джена отмени участие заради коронавируса

Певицата Джена е крайно притеснена от плъзналия по цял свят коронавирус. Певицата е решила да предприеме драстични мерки за предпазването от заразата.

Изпълнителката на “Вижте го, жени” сподели в официалната си страница важна новина, която разочарова голяма част от почитателите й, но пък други аплодираха нейната собствена загриженост, която липсва при нашите сънародници.

“Пиша ви по повод концерта в Майнц-Германия, който трябваше да се проведе на 14.03. Поради личните ми съображения и притеснения от епидемията върлуваща във все повече държави – коронавирус, отменям участието си и ще изберем нови дати за оставащите два концерта веднага щом премине щама. Благодаря ви,за разбирането”, написа тя в социалните мрежи.

Не става ясно, дали след като има регистрирани случаи на заразени и в България, Джена ще поема участия в родината ни. Тепърва ще се решава и съдбата на нощните клубове, където всяка вечер се събират стотици хора. Чуват се слухове, че голяма част от изпълнителите сами ще ограничат изявите си за седмица-две.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре