Холивуд

Мария Бакалова с уникална рокля

Дори в един от най-непредсказуемите наградни сезони за всички времена, имаше едно нещо, на което можехме да разчитаме – пробива на нови холивудски звезди. Тази година Мария Бакалова е името, за което всички говорят и прославя България в Холивуд. Бургазлийката успя да спечели номинации за всички важни награди, включително “Златен глобус”, “SAG Awards”, “Оскар” и БАФТА.

Засега статуетката все й се измъква, но надеждите ни са насочени към наградите “Оскар”, които ще се проведат на 25 април. Бакалова печели всички тези номинации заради ролята си на Тутар в продължението на филма “Борат”, където си партнира със Саша Барън Коен. Последното събитие, на което актрисата присъства, макар и виртуално, беше “SAG Awards”. Там тя видя как наградата отива при Юн Юх-джунг за ролята и във филма “Минари”.

Макар да загуби в категорията си, Бакалова успя да впечатли зрителите с избор на тоалет. Тя заложи на рокля на Dior, с което привлече погледите на модните критици. Моделът с дълъг ръкав включваше черно-бял прозрачен шахматен стил от главата до петите. На полата бяха зашити яркочервени рози, като имаше още една, закрепена към колана. След като роклята е завършена, към нея са добавени 400 рози, направени на ръка. Целият процес на създаване е бил около 500 часа.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре