Клюки

Фики и Гюлджан на меден месец по Коледа

Фики Стораро най-накрая реши кога да замине на сватбено пътешествие, пише “България днес”.

Новоизлюпеният младоженец и неговата половинка Гюлджан ще се отдадат на страст и романтика по Коледа във Франция – отбелязва изданието.

След сватбата си синът на Тони Стораро се пръска от участия и почти няма време за любовта на живота си. От натоварената си програма той е премахнал ангажиментите си за 2 седмици, които да прекара с любимата си.

Във Франция младото семейство ще разгледа забележителностите на Париж и Френската Ривиера. Фики Стораро вече планира всичко по сватбеното си пътешествие. Той смята да поглези булката си и да я заведе където тя поиска.

Младата г-жа Стораро държи да посети “Дисниленд”, тъй като това й е детска мечта. Когато Фики научава това, той веднага решава една от спирките им във Франция да бъде увеселителният парк.

Първоначално семеството планирало пътешествието да бъде, след като Гюлджан роди, но явно младоженците са сменили намерението си. В момента половинката на Фики е в ранна бременност и още може да лети и да се весели. Почивката на двойката е подарък от кумовете им Галена и Галин.

Веднага щом се завърнат от почивката, Фики Стораро ще хукне по участия. По Нова година изпълнителят е затрупан с работа, а и хонорарите му се вдигат двойно, че и тройно за празника.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре