Клюки

Десислава натиска за сватба 21-годишното си гадже

Бременната Деси Слава мисли да сключи брак с 21-годишния Благой Найденов, от когото чака дете.

Блондинката планира венчавката да се състои есента на 2018 г., а на младото семейство най-вероятно ще кумуват нейната колежка Галена й бившият мъж на Деси – Галин Вафлата.

Двете фолк певици са много близки приятелки, дори често си спретват купони по баджанашки и посрещат празници в компанията на бившите си възлюбени. Галин, който е екс съпруг на Деси Слава и настоящ мъж на Галена, е повече от щастлив от приятелството между двете певачки.

Преди години, когато Галена отмъкна законния съпруг на Деси Слава, двете едва се понасяха и дори не си говореха, след като смядовската фурия се сгаджоса със съпруга на блондинката. Незнайно как обаче през последните години те са просто неразделни и дори направиха обща песен “В твоите очи”, разказва “Уикенд”.

В чалгата се шушука, че Деси Слава дотолкова откачила от любов по настоящото си гадже Малката Кобра, че се решила да му роди бебе, а сега го тормози и да се оженят. Суетната изпълнителка обаче не искала да подписва тежко бременна с огромен корем. Затова планирала да изчака да се възстанови от ражданетои след това да отведе младока, който е само 4 години по-голям от сина й Майки, пред олтара.

Деси и Благой очакват да станат родители на момче през януари 2018 г. Бебокът най-вероятно ще носи името на татко си. След като роди, 38-годишната певица от Раднево смятала да се посвети на малкия поне до лятото.

След това изпълнителката на “На всички като теб” щяла да попее, за да спести пари за сватбата. Деси признава, че най-голямата й мечта в момента е Малката Кобра да й предложи брак. С нетърпение очаквала да й надене халката на пръста, дори не държала бижуто да е мега скъпо, стига най-сетне да кацне на пръстчето й.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре