Клюки

Деси Банова от Бербатов до Плевнелиев

Синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, която наскоро се раздели с мъжа си, изобщо не се бави и плени със сините си очи бившия държавен глава.

В любовното тефтерче на красивата Деси пък се мъдрят имената на редица светски и спортни лъвове. Твърди се, че из записките на тайните й забежки са попаднали дори Крум Савов и култовият репортер Васил Иванов. Несъмнено обаче най-звездните завоевания на Банова са футболните великани Димитър Бербатов и Ицо Стоичков, пише pik.bg.

Пред чара на настоящия нападател на индийския „Керала Бластърс“ Деси се изправя за пръв път през 2003 г. Зад кулисите на церемонията „Футболист на годината“, Бербо се заглежда в къдравелката, която асистира на водещия Крум Савов.

На следващия ден Митко я поканил на дискотека, отишъл да я вземе от дома й в Бояна с BMW-то си с тъмни стъкла, а след това се целунали за пръв път в клуб до хотел „България“, разказвала е синоптичката за двумесечната си връзка с бъдещия милионер.

Отново покрай Крум Савов Деси преплела пътя си и със самия Христо Стоичков. Макар според самата Банова слуховете за афера с Модерния ляв да са сред най-абсурдните, които е чувала по свой адрес.
Градската легенда обаче помни, че след едно гостуване на Камата в предаването „Спортен свят“, пловдивчанинът си тръгнал от телевизията заедно с Деси, която по това време помагала в спортната редакция. „Христо Стоичков ме е возил в колата си, но гаджета не сме били“, убедена е новата жена до Росен Плевнелиев, но едва ли някой й вярва.

Крум Савов пък нееднократно се хвалил, че всички момичета от прогнозата за времето, преди да станат водещи, минавали през леглото му.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре