Клюки

Обстрелват фенове на Лили Иванова с яйца

Живущи в квартал Лозенец вдигнали ръце от 30-на фенове чакащи своята любимка Лили Иванова пред известен столичен салон, намиращ се в кооперацията.

След като 3 години семействата от блока правели подписки заради непрестанния шум, който вдигали екзаутираните фенове, най-накрая решили да вземат собственоръчно мерки спрямо агитката.

Цели кори с яйца летяли от живущите на метри от Примата, докато настойчивите почитатели чакали своята любимка пред фризьорския салон.

За тяхно съжаление звездата всеки път ги пренебрегвала, но те не се отказвали и настойчиво искали просто да получат снимка и автограф от своята любимка.

Свидетели на грозната свада били журналиста от БНР Румен Стойчков, който неотдавна издаде книга, включваща срещите си с Лили Иванова и олимпийската шампионка Мария Гроздева, която излизала от студиото за красота.

Самата Лили Иванова отказала да вземе подаръка-книга с думите “Моля те, не ме занимавай с глупости”, като с това нагрубила пенсиониралия се журналист.

“Какви снимки искате? Аз за 10 години имам само една снимка”, споделяла фризьорката Фифи, която редовно усмирявала “ловците на автографи”.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре