Мода

Ще повярвате ли? Това на снимката е мъж!

Топ моделът Инес Рау, която в момента дефилира по световните подиуми и има стотици обожатели всъщност се е родила момче. Момчето обаче от малко си играело с кукли, обличало женски дрехи и твърдяло, че е момиче. И до такава степен успяло да убеди родителите си, че полът му е сбъркан, че когато синът станал на 16, му позволили да смени пола си и се сдобили с дъщеря.

Дъщерята обаче не ги разочаровала. Тя се чувствала щастлива, най-после в мечтаното от нея тяло и започнала да позира за различни списания. Камерата я харесала и сега тя е известна манекенка, желана от повечето топ фотографи. Инес е мулатка и това я прави още по-загадъчна и харесвана.

Почти никой от обожателите на фантастичната моделка не знае, че се е родила мъж. А тези пък, които знаят, не се притесняват да я ухажват и да предлагат луди пари за една нощ с нея. Тя не се продава и не й е излязла славата на платено момиче, но пък страшно се радва от предложението, което й повдига самочувствието.

Инес е живото доказателство за възможностите на хирургията и за легендата за жени, затворени в мъжки тела. Тя е добре дошла на всяко модно дефиле и планира след като завърши кариерата си да създаде семейство и да има деца.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре