Клюки

Вулканът си изригва, а Николета се разголи на о-в Бали

Докато в България зъзнем от студ, Ни Ло се разхожда по бански и ако нещо разваля комфорта й, то това може да е само времето в Индонезия с високите си градуси и влажност на въздуха.

По бял бански, подчертаващ сексапилната й фигура, с чаша шампанско в ръка, брюнетката вдигна тост в своя чест. Юбилеят й стана повод горещата Лозанова да си направи една житейска равносметка, която сподели с феновете си в социалните мрежи.

Ето какво гласи словоизлиянието: „30 – звездни, сензационни, емоционални! Постигнах много, изстрадах малко, насладих се на всичко, обичам истински, живея пълноценно, създадох нещо безценно (Никол)! Години наред вече съм на върха, на гребена на вълната, в сърцата на важните хора и в устите на маловажните! 30 е само началото на най-великолепното, което предусещам, че ми предстои! Започвам да “пиша” новите сензационни 30! Благодаря на всеки един от вас, че с вниманието си към мен ме превърнахте в това, което съм – обещавам да видите още по-съвършената ми версия!“. Николета е на територията на екзотичния остров Бали в компанията на своя любим – Ники Михайлов, който най-вероятно я е обсипал с куп романтични изненади и подаръци.

Близки до двойката разказват, че вратарят давал мило и драго за най-голямата си любов и обичал да я глези и да я вижда щастлива.

Междувременно изригващ вулкан на о-в Бали затвори летището през по-голяма част от седмицата.

Двадесет полета бяха анулирани в петък вечер поради притеснения от пепелта.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре