Принцесата на ВИП Брадър Енджи Касабие даде специална вечеря за съквартирантите си

Диетоложката на звездите Енджи Касабие даде специална вечеря със средиземноморски привкус и комфорт. Дни преди да отлети за родния си Бейрут, Ливан красивата и крехка Енджи Касабие даде специална вечеря за своите най-близки хора до нея в изискан ресторант.

Първи пристигна отзова на поканата най-близкия до звездната диетоложка Атанас Лазаров, международен моден директор и собственик на PRofile international. Към вкусната покана се присъединиха още Мистър Ливан Рабих Ал Зейн, семейство Петканови, Сашка Васева, Даниел Златков с чаровната си съпруга, Цуни, Ваня Щерева, изпълнителката Алекс Димитрова и Славчо Тошев. Енджи се появи с неузнаваема прическа дело на креативната Вили Боршукова, а за стайлинга се бяха погрижили от Patricia Pepe, Roberto Botticelli и Iskra Art.

Гостите на Енджи Касабие поглезиха небцето си с морски дарове, ястия които главния шеф Милош Костич е приготвял за величия като президента на Русия Владимир Путин, Кличко, Алла Пугачова, Филип Киркоров и много други във веригата ресторанти в Москва и Сант Петербург. Наздравици за добре дошли в кулинарния рай на София за звездите на ВИП Брадър даде лично генералния мениджър на Porto Maltese Ангел Вандов и Милош Костич с над 15 годишен стаж в кухнята.

Енджи се влюби в Porto Maltese при гостуването си в предаването “Кухня в рая”. Тогава звездната диетоложка, популярна в цял свят сготви пред тв екип здравословно меню.

За финал 15 метрова лимузина с Александър Гогов звездните герои се отправиха към Biad premium club за нощната си порция наздравици и танци.
Енджи Касабие се завръща във втората си родна страна Българя на 10 декември, за да присъства лично на Коледния детски турнир на Виктория Кесаровска, партито на Биг Брадър на 11 декември и за да отдели време и за многобройните й почитатели.

Автор

Повече от автора

Вулканът си изригва, а Николета се разголи на о-в Бали

Румънската поп дива Inna направи щуро парти в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *