Холивуд

Скалата със звезда на Алеята на славата

Дуейн Джонсън през последните 15 години е познат повече като актьор. Прозвището му “Скалата” идва от кариерата му на борец, но той успешно се прехвръля към филмовите продукции. Общо, Джонсън е участвал в едни от най-запомнящите се екшъни и комедии и е обичан дори от критиците. Той е автор на книгата, също така е и известен филантроп. Като се имат предвид тези постижения, не е изненадващо, че Холивудската търговска камара, която управлява известната Алея на славата, реши да даде на Дуейн Джонсън звезда с неговото име.

“Дуейн има не само изразителна харизма и талант, той също участва активно в благотворителности като това е един от важните критерии за получаване на звезда на Алеята на слава”, казва продуцентът на този проект Ана Мартинес.

Действително, през 2006 г. Джонсън създава The Rock Foundation, а този фонд помага на болни деца и се занимава с образователни програми.

Церемонията по откриването на звездата на Джонсън ще се състои в средата на декември на холивудския булевард. Самият актоьор реагира на решението на Холивудската търговска камара много емоционално.

“За мен е голяма чест. Какво житейско пътешествие само! Толкова съм благодарен и има толкова много хора да благодаря. Ще ви видя всичко там! Текилата е от мен”, пише Скалата в своя Twitter.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре