Клюки

Силвия Юрукова скандализира! Брадърката разкъсана между селото и града

“Тук времето е спряло! Хората живеят като в 19-ти век! Женят се без да са готови за семейство на по 18 години от нямане на какво да правят, а после си изневеряват, но наричат мен кучка. Живеят за петък-събота, а на мен всеки ден ми е петък-събота”, откровена е Силвия.

Брадърката се чувства разкъсана между големия град й мястото, където е минало детството й.

“Помагам на много хора и момичета, които ми се обаждат за услуги. Не одобрявам също измисления свят с измислените софийски герои, наркотици и проститутки. Конкретен случай – запознах едно момиче с мъж, който й предложи живота на тепсия, плати й корици по списания и й уреди живота и после аз излезнах лошата. Най-важното е да бъдем хора”, споделя тя.

Силвия споделя, че е готова за семейство и е подала документи за ин витро, защото мъжете вече не могат да задържат интереса й. Или са прекалено консервативно, или искат да я държат в златна клетка. Тя споделя, че не се възползва от мъжете, а само се забавлява с тях.

“Нима на 29-години не съм постигнала толкова, че сама да изгледам децата си?! Пък нека ме мислят за кучка”, споделя още Силвия.

 

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре