Спорт

Гришо и Никол заедно за Коледа

Григор Димитров и Никол Шерцингер се събраха в Маями. Певицата хвана самолета и замина при любимия си, който тренира във Флорида за новия сезон.

Щом приключиха ангажиментите й с X Фактор и тези около представянето на парфюма й в Лондон, Никол отлетя зад океана. Тя мина през Лос Анджелис, а от няколко дни е при Гришо в Маями. Докато той е зает с тренировките, 39-годишната поп звезда разглежда града, за да не го разсейва. Никол дори се снима пред произведение на графити майстора Ретна.

След като бяха разделени няколко месеца заради професионалните си ангажименти, Гришо и Никол използват всеки миг, в който могат да са заедно. Певицата бе плътно до любимия си при триумфа му в заключителния турнир в Лондон. Сега те ще отпразнуват заедно Коледа, преди отново да се разделят и Димитров да отлети за Австралия.

Според плановете им на празника влюбените ще са в новия дом на Шерцингер в Лос Анджелис. Там с тях ще и семейството на половинката на Гришо, с което тя е изключително близка. Именно с тях двамата бяха и миналата година. Тогава те посрещнаха празника на Хавай.

Веднага след Коледа Димитров лети за Австралия. Там в навечерието на Нова година започва участие в първия си турнир за 2018 година. Той ще защитава титлата си в Бризбейн. След това ще се отправи към надпреварата в Сидни, за да приключи престоя си там на „Аустрелиън Оупън“. Така двамата с Никол ще бъдат разделени около месец. Причината е, че тя вече не го следва на турнирите, както в началото на връзката им.

Очаква се двамата да се съберат в края на януари преди турнира в София. Не е изключено Шерцингер отново да придружи любимия си в България за няколко дни.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре