Мода

Модел на списание “Vogue” става синоптичка в Нова телевизия

Деси Банова се отказа от кариерата си в Нова телевизия в името на връзката си с бившия президент на България Росен Плевнелиев, пише pik.bg.

От полулярно лице от малкия екран, синоптичката минава в пълна нелегалност и в противоположен образ – този на домакиня, която сутрин да изпраща, а вечер да посреща благоверния си в общия им дом.

Плевнелиев е настоял Банова да преустанови договорните си отношения с Нова телевизия, заради прекомерната й ангажираност. Росен не одобрявал това, че сутрин Деси трябва да се измъква от семейната спялна по тъмни доби, за да информира народонаселението какво да очаква от природата.

Освен това, заради професионалните й задължения блондинката не можела да придружава всеки път бившия държавен глава в задграничните му пътувания. Банова, която досега бе шефка на синоптичките в Нова, вече успяла да изразходва полагащите й се дни за отпуска, издават запознати с клюките в електронната медия.

Другият мотив на Плевнелиев да спре любимата си от работа били нахалните папараци, които откакто заварката стана публично достояние, не са спрели да преследват Банова. Най-богатият президент в историята на България смятал, че ще се справи журналистическия тормоз, ако половинката му снижи до минимум излизанията си от дома им.

Според източници Банова вече е прекратила договора си с работодателите си от Нова тв. Последната поява на Деси бе на 30 декември в обедната емисия „Новини“. От тогава прогнозите за времето четат Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

На мястото на Банова вече има нова синоптичка, която в момента се обучава – това е топмоделът Нора Шопова.

Красавицата от Панагюрище е първата българка, украсила корица на Vogue. Това се случи през април 2016 г. в турското издание на списанието.

1 коментар

1 коментар

  1. ИВ

    януари 20, 2018 at 6:53 am

    Пак фейк – ще чете прогнозата за времето от ауто кю по Нова, не е синоптичка. Иначе си е модел момичето.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре