Клюки

Гущеров и Светлана готови за по-сериозна крачка в отношенията им

Милионерският син Гущеров и Светлана ще вдигнат пищен годеж пред 70 души с гост изпълнители. Датата на романтичното събитие е 28 януари, когато се навършват шест месеца откакто са заедно.

“По време на фотосесията за вашето списание той падна на колене и ми даде годежен пръстен. След това като излязохме на двора, там ме чакаше кола с красива панделка. Валеше сняг и беше много романтично”, споделя Светлана пред сп. LOVE style.

Гущеров вече е задействал развода си с фолк певицата Мария, която по време на участието си във “ВИП Брадър“ не спести огорчението си при раздялата с него – как й се наложило да продаде бижутата си, за да плати учебния срок на дъщеря си, взели и колата и в продължение на година получавала само обиди и заплахи от него, както и отказ да ѝ даде правно свободата на несемейна жена.

“Вече сме избрали мястото на сватбата, но засега ще го запазим в тайна. Със сигурност ще бъда с дълга рокля. И всичко ще е украсено с рози. Представям си една красива сватба на открито с много гости”, разкрива Василева.

С Гущеров искат да имат две деца, но блондинката е съгласна и на повече. Христиан признава с ръка на сърцето, че Светлана е голямата му любов. По време на кратката им раздяла през декември, бизнесменът осъзнал, че тя е неговият човек на сто процента.

Хубавицата също смята, че благодарение на тази раздяла станали още по-близки и разбрали, че искат да създадат нещо заедно.

“Родителите ми я приеха много позитивно. Те винаги са заставали зад мен, за което безкрайно им благодаря. Никога не са ми се бъркали в моя личен живот и винаги подкрепят моите решения”, категоричен е Гущеров.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре