Клюки

Антония Петрова след сватбата с Ивайло Батинков: Сега разбрах какво е истинска любов!

Антония Петрова и Ивайло Батинков се влюбват от пръв поглед. Днес миската разказа подробности около тяхното запознанство и началото на тяхната любов.

“Много съм щастлива! Всичко стана толкова бързо, толкова неочаквано”, каза г-жа Батинкова тази сутрин в “На кафе” пред Гала.

Антония и нейният любим се запознават съвсем случайно заради грешка в заведение. “Случайно се запознахме в едно заведение, където заради грешка се наложи да седнем на едно сепаре”, обясни тя за зараждането на тяхната любов. “Цяла вечер си говорихме и аз дори си направих майтап с мои приятелки, че това е мъжът, за когото ще се оженя. Оказа се, че той е казал същото на неговите приятели”, допълни още миската.

Събирането на Антония и Ивайло малко се забавило, защото Батинков заминал в командировка. “Може би от първия ден щяхме да се съберем, но той заминаваше в командировка и щом се прибра, веднага ме взе и ме откара до дома си. Месец по-късно ми предложи официално брак, а само след два се оженихме”, сподели миската пред Гала.

Антония уточни, че съпругът й е постигнал сам всичко в този живот, никога не е бил женен и няма деца. На 34 тя вече вярва в истинската любов от пръв поглед.

“Аз съм на 34 години, но наистина повярвах, че съществува любов от пръв поглед. Той е невероятен”, разкрива г-жа Батинкова. Семействата на двамата влюбени също останали очаровани от избора им на партньор. Майката на Антония не спира да повтаря, че Ивайло е “зет-мечта, умен, внимателен, грижовен, любящ”.

Миската също остава очарована от новата си свекърва, която успява да я разплаче.

“А неговата майка е прекрасна. Още когато ни представи една на друга и й каза, че ще се женим, тя свали един пръстен от ръката си, подари ми го и каза: “Добре дошла в семейството”. Направо се разплаках”, разказа Антония.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре