Клюки

Митко от “София ден и нощ” се хвали с нова роля във филмова продукция

Нашумелият млад актьор Кристиан Кирилов, както е истинското име на Митко от хитовата поредица “София ден и нощ”, изгря в нова филмова продукция. Звездата от малкия екран е променил визията си до неузнаваемост.

Ексклузивните снимки, с които „Телеграф” се сдоби, разкриват, че става въпрос за сериозен холивудски проект. Филмът е американски, но се заснема на територията на България, разкриха източници на blife.bg.

Близки до нашумелия млад актьор твърдят, че Кирилов е напуснал сериала “София ден и нощ” и през новия сезон няма да е част от актьорския състав. Продуцентите опитали да спрат звездата, но той бил категоричен в решението си. Като аргумент Кирилов изтъкнал, че в този формат е достигал върха и е време да направи следващата крачка в кариерата си.

Снимките за новата продукция започват едва няколко месеца след като Митко издуха едни от най-добрите родни актьори и беше обявен за любим актьор на Нова телевизия. Вероятно полученото признание е приковало вниманието на световноизвестни продуценти и бързо за заваляли предложенията към него.

Оказва се, че въпреки визията на плейбой, известният актьор е доста амбициозен и смята да продължи да се развива в професията. Само преди дни наши читатели са го забелязали в коридорите на НАТФИЗ.

През месеците юли и август там се
провеждат кандидатстудентски консултации, които имат за цел да подготвят желаещите студенти за приемния изпит.

Каква ще бъде съдбата на Митко от “София ден нощ” е въпросът, който интригува стотиците хиляди фенове на Кирилов, те се надяват любимият им актьор да се завърне на малкия екран и да ги разсмива до сълзи всяка вечер, както през последните три години.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре