Мода

Весела Нейнски и младо поп откритие на Grand Glamour Show

Поп изпълнителката Sunheart ще представи току що излезлия си летен хит „Няма драма“ на най-бляскавия моден спектакъл лятото Grand Glamour Show. Певицата, която привлича с уникалния си тембър и нестандартна визия, е една от изпълнителките, които ще накарат гостите да потанцуват на кораба Il Siciliano на Марина Диневи в събота – 11.08 от 16:30 часа. Другата е Весела Нейнски, която ще влезе и в ролята на водеща на събитието.

Оперната прима, която в момента се изявява в “Черешката на тортата”, ще открадне няколко гурме тънкости от готвача на Дани де Вито – Стефано Стека, който ще посреща гостите с кулинарни изкушения. Grand Glamour Show събира топ модели и носителки натитли за красота от България, Сърбия, Англия, Русия и Украйна.

Това е най-престижното модно събитие лятото. За дефилето ще бъдат подбрани само 6 модни къщи и дизайнери, достойни да бъдат показани пред отбраната публика – Поля Кинова за Палома фешън, фолклорните облекла на Елена Христова, дизайнерката Петя Джофра, Лилиан Едуардс, гръцкият бранд Шугър Фрий и диамантеният гигант Гото.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре