Холивуд

Бийбър минал тайно под венчилото?

Любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър се ожени тайно за приятелката си Хейли Болдуин, твърди упорит слух в светските среди. 24-годишният певец и 21-годишната моделка се появили в съд в Ню Йорк в четвъртък, съобщава “Сън“.

Музикалната звезда, която има състояние от над 220 млн. долара, е забравила да направи нещо много важно – да подпише предбрачен договор.

“Джъстин и Хейли пристигнаха малко след 4 ч. следобед и се шмугнаха в съдебната палата през задната врата. Хората си помислиха, че те са дошли да си получат брачното свидетелство, и имаше объркване какво точно става“, разказва източник пред светското издание.

“Те не казаха на никого от екипите си какво се случва и неговите хора се опитваха отчаяно да сложат бизнес делата му и финансите му в ред“, допълва той. Хейли, която е дъщеря на актьора Стивън Болдуин, отрече в Туитър слуховете, че е минала под венчило: “Разбирам откъде идват спекулациите, но все още не съм омъжена“. Джъстин предложи брак на моделката през юли. Двамата излизаха от декември 2015 до януари 2016 година, след което се разделиха. Събраха се едва през май.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре