Клюки

Мария Илиева проговори за Атанас Колев: Инвестицията в него беше ненужна

Мария Илиева внесе яснота около спекулациите в медийното пространство относно отношенията й с Атанас Колев. Той бе част от лейбъла й, но изненадващо пътищата им се разделиха.

Певицата даде яснота и за скандала между нея и младия рапър от X Factor. Причините за разрива във взаимоотношенията им се оказва нежеланието на Колев да подпише дългосрочен договор с продуцентската компания Стерео Стая.

Наскоро Атанас Колев сподели пред почитателите си в социалната мрежа, че Мария Илиева е свалила всичките му песни от интернет. Това бе потвърдено и от нея в предаването „Папараци“ по БТВ.

„Аз публично не съм говорила никога за този казус. Много се спекулира на тази тема, малко се прекали и ми дотегна. Тя е твърде изтъркана и стара, не знам защо някой има нужда да я дъвче още, може би му носи някакви дивиденти. Атанас беше в Стерео Стая – продуцентската компания, която аз управлявам. Той беше изключително добре и професионално развиван и продуциран, по моя и на колегите ми оценка. В един момент не бяха спазени уговорки. Професионалната отговорност в някакъв момент се разми и изчезна. Това създаде немалко проблеми на компанията. В момент, в който той трябваше да се ангажира с подписване на договор, по силата на който всъщност ние работихме доста време, той отказа, без да има коментар за това или желание за диалог. Ние приехме това, разбира се. Нищо не се случва насила! Но създадената интелектуална собственост – тези песни, за които става въпрос, видеоклипове и аудио записи, по преценка на екипа на Стерео Стая, бяха свалени от ротация и от интернет. Ние счетохме, че направената инвестиция в тези проекти, няма как да бъде върната, след като вече не работим заедно, и е абсолютно ненужна“ – коментира Илиева.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре