Холивуд

Анджелина Джоли и Лейди Гага в битка за ролята на Клеопатра

Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от най-желаните роли в Холивуд – на Клеопатра, съобщи в. „Дейли Стар Сънди“.

Римейкът на филма ще е с огромен бюджет. Анджелина Джоли води преговори с продуцентите от „Сони“ за ролята от месеци, предава БТА.

Лейди Гага също има претенции за нея след огромния успех на филма „Роди се звезда“, с който дебютира в главна роля.

„Клеопатра е известна като Кралицата на Нил. Елизабет Тейлър се утвърди като кралицата на Холивуд с тази роля във филма от 1963 г. – каза неназован източник от „Сони“. – Логично е, че който и да получи ролята, ще се радва на еднакво високо положение в киноиндустрията.“

Филмът Клеопатра“ навремето печели четири награди „Оскар“. Връзката на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън по време на снимките предизвиква скандал и засилва любопитството. По-късно те се женят и развеждат два пъти.

Навремето филмът е определян като „епична историческа драма“, но продуцентите от „Сони“ сега подготвят „неприличен, кървав политически трилър, представен от женска гледна точка“.

Възможно е Анджелина Джоли и Лейди Гага да се окажат толкова близо на финала, че да се наложи и двете да се явят на прослушване. Това се случва рядко на звезди от тяхната категория „А“.

Анджелина Джоли е лауреатка на една награда „Оскар“ за „Луди години“ и три „Златен глобус“. Лейди Гага има шест награди „Грами“, три БРИТ и една „Еми“. Тя спечели и „Златен глобус“ за песен.

Личният живот на Анджелина Джоли е по-объркан. Тя е на 43 години и се развежда за трети път. Има шест деца, три от които осиновени. Лейди Гага е на 32 години и тази година ще сключи брак с агента си Кристиан Карино.

Състоянието на Анджелина Джоли се оценява на 125,3 милиона британски лири, а на Лейди Гага – на 215,3 милиона лири.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре