Клюки

Мисис България получи обиколка около света за ЧРД

Актуалната 20-та Мисис България Станислава Андреева получи съвсем неочакван подарък от приятелките си за рождения си ден – околосветско пътешествие.

Красивите дами, сред които и продуцентката на Столичани в повече Патрисия Чемширова, решили да изненадат рожденичката, защото знаели, че тя от малка мечтае да обиколи света.

„Любимата й книга като дете беше романа на Жул Верн – Около света за 80 дни, постоянно говореше как иска да покори много чужди светове“ – разкри една от най-верните й дружки. Затова решили да й сбъднат мечтата – пътешествието ще стартира още този февруари от Дубай, след това няколко държави в Азия, после Северна Америка, Англия, Франция и отново ще се завърне в България. Разбира се, целият период на това приключение няма да е 80 дни, а само месец.

Малко преди рождения си ден, красивата бургазлийка, получи още един подарък – тя грабна приза за Секссимвол Мисис на 11-тата церемония „Нощта на Секссимволите“, където се включи и в благотворителната кампания за деца в неравностойно социално положение.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре