Музика

Карди Би била крадла

Карди Би призна криминалното си минало. Когато била стриптизьорка, предлагала на мъжете да спят с нея, водела ги в хотели, дрогирала ги и им крадяла парите.

В публикация в Инстаграм Карди Би разказва за това, през което е преминала. Заради бедността си е била принудена да краде от мъжете, с които спяла.

За миналото си тя проговори още преди три години в един чат на живо с феновете си. Наскоро обаче се появява видео в медиите от този откъс, в който тя споменава за това, и феновете й коментирали разочарованието си от нея.

Затова тя реши да адресира проблема, като качи снимка с текст за повече по темата.

В него тя казва, че никога не е претендирала, че е перфектна и се радва, че е в хип-хоп обществото, където може да сподели какво я е довело до мястото, на което е сега. “Има рапъри, които говорят за убийства, насилие, дрога и грабежи. Престъпления, които са чувствали, че трябва да направят, за да оцелеят.” разказва певицата.

Допълва, че не е горда с това, което е трябвало да направи, защото е имала твърде малко опции. Благодарна е, че е успяла да се издигне до тук, когато не всяка жена има този шанс.

В описанието на снимката допълва “Единственото, което мога да направя сега, е да бъда по-добра версия на себе си за мен, семейството ми и бъдещето ми”.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре