Клюки

Минижупът на Лили Иванова, с който шашна на Икарите струва 10 бона

Лили Иванова, която обра аплодисментите на връчването на театралните награди “Икар” и шашна публиката със зашеметяващия си минижуп е пръснала 10 бона за тюлента си пола.

Нейни близки издадоха, че тоалета на Лили не е нов. Купила го преди две години от френската столица Париж.

Полата е дело на японския дизайнер Йоджи Ямамото, а цената й е 5 хиляди евро. Произведенията на японеца не могат да се намерят в България. Тук може да се открият само тениски и дънки на дизайнера от по-комерсиалните линии на Ямамото. Но цените като цяло са прекалено високи.

На 24 март Лили Иванова събра погледите на сцената с ефирната си екстравагантна пола, която бе съчетала с късо кожено яке с акценти от метал. Отпред полата бе много къса и всички се насладиха на изящните крака на естрадната прима. А задната част на дрехата й завършваше в дълъг до земята шлейф от надиплен тюл.

Покланяйки се на публиката се наложи най-голямата българска звезда да придържа с ръце пищната пола и пристъпвайки по сцената публиката имаше усещането, че примата се носи сред тюлени облаци.

Някои обаче са на мнение, че Лили Иванова им заприличала на Дракула и тоалетът й е бил много мрачен за такава празнична церемония, пише razkritia.com.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре