Холивуд

Крис Мартин предлага на Дакота?

Дакота Джонсън съвсем скоро може да разглежда 50 нюанса булчински рокли, твърдят приятели на актрисата. Половинката ѝ Крис Мартин, който има две деца от Гуинет Полтроу, бил хлътнал до полуда по щерката на Мелани Грифит и нещата вървели към сватба.

„Годежът определено е на дневен ред“, сподели източник пред E! News. По думите двете звезди са „много сериозни“ в отношенията си един към друг.

„Семействата им често се събират и Дакота се разбира прекрасно с децата му. Крис обожава родителите ѝ Дон Джонсън и Мелани Грифит и често ги кани на плаж и на партита. Отношенията им са идилични“, добави информаторът. Хора от обкръжението им са категорични, че бракът е логичната следваща стъпка във връзката им.

„Те си изкарват страхотно без излишен шум в Малибу. Чувстват се спокойни и свободни без да ги притеснява никой. Обичат се много и са щастливи“, коментира друг приближен на двойката пред медията.

Децата на Крис – Епъл (14) и Мозес (12), както и бившата му съпруга Гуинет също одобрявали връзката му с Дакота и я харесвали като човек.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре