Мода

Ирина Шейк – от Роналдо до кариерата на супер модел

Днес Ирина Шейк е един от най-успешните модели в света. Тя дефилира за известни модни марки, снима корици и реклами. Попада във всички класации за сексапил, което и обяснява защо има връзки с едни от най-популярните и желани мъже.

Красавицата прекрати 5-годишната си връзка с Кристиано Роналдо, а от известно време вече е в обятията на Брадли Купър, от когото има и дъщеря. Ще си кажете, че тя живее живот като в приказките – и всъщност ще сте прави! Само че в началото нищо не е било толкова розово и хубаво, а дори напротив.

Ирина е родена в руския град Еманжелинск и детството й е белязано от бедността. В един щастлив ден Ирина била забелязана от служители на модна агенция. Тя обаче нямала пари да си купи обувки на висок ток, с които да се яви на кастинг, затова била принудена да работи почти месец в болница, за да припечели необходимото.

Според шефката на първата агенция, с която работела красавицата, в началото на кариерата си Шейк получила подкрепа от бизнесмен от Москва, който бил два пъти по-възрастен от нея. Моделът обаче отрича тези твърдения.

Каквато и да е истината по този въпрос, не може да се отрече, че руското изкушение има забележителна визия. Всъщност тя наследява по-матовия тен на кожата си и формата на очите си от своя баща, който бил татарин. Светлите очи пък дошли от майка й, която е рускиня.

Заради своята истинска фамилия – Шейкхлисламов, издаваща мюсюлмански произход, Ирина дълго време не получавала американска виза. Днес обаче всички тези трудности са зад гърба на красавицата и тя уверено крачи по червения килим. Една история за съвременната Пепеляшка!

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре