Холивуд

Деца на холивудски звезди искат да си сменят пола

Актрисата Чарлийз Терон официално обяви, че доведеният й 7-годишен син Джаксън, всъщност е момиче.

“И аз си мислех, че е момче. Докато един ден, когато беше на 3 години, ме погледна и каза: Мамо, аз не съм момче! И това е, сега имам две прекрасни дъщери и като всеки родител искам те да са щастливи и защитени„, сподели Чарлийз, визирайки и другото си доведено дете – 3-годишната Август.

Полът на детето отдавна се спекулираше от медиите, тъй като актрисата неколкократно е снимана, разхождайки Джаксън, облечен в рокля и с коса, сплетена в дълги плитки.

Чарлийз призна още, че не се притеснява от желанието на сина й да смени пола си и би го подкрепила до край в това решение, тъй като тя самата е възпитана да отстоява позицията си и да защитава своята истина.

Шайло – първородната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, ще претърпи пластична операция за смяна на пола. Това съобщиха чуждестранните медии и уточниха, че актрисата е дала разрешението си за интервенцията, която ще бъде в лъскава клиника в Санта Моника.

Момичето, което е само на 12, отдавна носи мъжки дрехи, къса коса и не се увлича по женските занимания. Неговата майка неведнъж е коментирала пред медиите, че подкрепя избора й.

Според някои таблоиди, Шайло вече е на хормонално лечение от няколко месеца, благодарение на което ще заприлича по-лесно на момче. Анджелина Джоли пък вече е задействала процедурата в клиниката.

Смяната на пола на момичето е поредното нещо, за което актрисата и бившият й съпруг се карат. Оказва се, че Пит и неговите родители са по-скептично настроени към промяната, която иска момиченцето и определено не я одобряват. Анджелина използвала момента, за да настрои децата срещу него и заявила, че ще плати за всичко с лични средства.

Поп дивата Шер трудно приела информацията, че дъщеря й (от брака със Сони Боно) е задвижила процедури по смяна на пола. Когато Частити й съобщила новината, Шер избухнала в сълзи.

“Спомням си, че й казах: „Чаз, това ще бъде кошмар“. Реагирах с цялата закрила на една майка. Бях негативно настроена, защото това е последното нещо, което хората биха разбрали. Трудно им е. Но той беше толкова смел. Първо се съгласих, но когато всичко се задейства, започнах да се колебая”, спомня си Шер.

В този период малки случки от ежедневието разстройвали певицата. Един ден тя звъннала на детето си, което вече се било преобразило в мъж. Но се включил телефонният секретар, на който бил записан женският глас на дъщеря й.

“Сринах се, бях в шок. Казах си “Никога вече няма да чуя този глас”, разказва Шер.

Сега певицата вече е свикнала да живее с този преход. Дори е обикнала повече мъжкия образ на Чаз.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре