Спорт

Джени Суши: Андреа ми налагаше кибертормоз

Репортерката Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, заяви, че приятелката на Кубрат Пулев – певицата Андреа й е налагала кибертормоз и й е изпращала неприятни съобщения.

„Имам снимки от чатове, в които тя ми казва „Гордее ли се майка ти с теб?“, обижда ме и на български. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена, никога не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е реален, затова има тийнейджъри, които се самоубиват, много е трудно“, каза репортерката.

Тя добави още, че е щастлива след решението на Спортната комисия на щата Калифорния да забрани на Кубрат Пулев да се боксира на територията на САЩ до 23-ти септември 2019 г., но счита, че този срок е прекалено кратък.

Наказанието дойде, след като българският боксьор целуна по устните американката след победата му над Богдан Дину на 23-ти март. Освен тази санкция, Кобрата ще трябва да плати 2500 долара и да посещава 45-дневен курс за превенция на насилието над жени в медийната сфера.

„Щастлива съм, че му отнеха лиценза, но ми се искаше да е за по-дълъг период. Ужасно е това, което през което преминах заради него. Всички тези лъжи… ужасяващо е. Не мисля, че е искрен в извинението си. Разкайва се, защото трябва. Ако съжаляваше, щеше да се свърже с мен по-рано“, каза Равело пред репортерите след изслушването в Лос Анджелис.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре