Холивуд

Киану Рийвс и Анджелина Джоли заедно?

Слуховете за взаимните симпатии между Киану Рийвс и Анджелина Джоли се появиха в няколко чужди издания, между които и таблоидното Celebrety Insider.

След раздялата й с Брад Пит, Анджелина Джоли и децата й се местят да живеят в квартала Los Feliz на Лос Анджелис, където пък се установява, че съседка на актрисата е не кой да е, а майката на Киану Рийвс.

Тъй като актьорът има прекрасни отношения с майка си, често я посещава, което пък ставало и причината да се засича с Анджелина. Двамата неведнъж се заговаряли, заради което и открили, че имат много общи неща. Така пък пламнала и искрата на харесването.

Според изданието, Киану познава шестте деца на Анджелина и Брад и се разбира много добре с тях. Пак според Celebrety Insider, майката на актьора очевидно е много щастлива от възможността за връзка между Киану и Анджелина, защото иска синът й да се задоми.

Откакто Анджелина и Брад са разделени, имената им често се спрягат с тези на различни известни личности, посочвани за техни партньори. До момента нито един от слуховете не се оказа истина. Затова и този път подхождаме малко скептично към ситуацията, но си признаваме, че ако е истина, то Анджелина и Киану биха били една страхотна двойка.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре