Холивуд

Тимъти Шаламе – новата тийн звезда в Холивуд

За ролята си във филма “Призови ме с твоето име” на режисьора Лука Гуаданино Тимъти е най-младият актьор, номиниран за Оскар за главна мъжка роля от 1939 г. насам, когато е номиниран 19-годишният Мики Руни.

На Тимъти му върви на добри филми още от самото начало на кариерата му – сериалите “Закон и ред” и “Вътрешна сигурност”, “Интерстелар” на Кристофър Нолан, където си партнира с Матю Макконъхи, а сега и два от най-аплодираните и награждавани филми на годината – “Призови ме с твоето име” и “Лейди Бърд” със Сирша Ронан, където Тимъти също има малка роля.

Предстои премиерата и на “Дъждовен ден в Ню Йорк”, най-новият филм на Уди Алън, където в младия актьор е влюбена самата тийн кралица Селена Гомес.

Шаламр започва да се снима още като дете, поради което повечето неща от живота ги е научил заради филмите и ролите – да кара кола, да свири на пиано и китара, да говори италиански. Специално за “Призови ме с твоето име” обаче прави нещо наистина… екстравагантно – мастурбира с праскова. Филмът разказва историята на момче, което се влюбва в млад американец. Сцената не е режисьорска измислица, а си присъства в едноименния роман на Андре Акиман, по който големият Джеймс Айвъри пише сценария.

Режисьорът Гуаданино дълго се колебае дали да включи тази сцена, но в крайна сметка се решава. Отива при Тимъти и му казва: “Виж какво, аз го пробвах това и работи”. Шаламе хладнокръвно му отговаря: “Аз го пробвах преди теб”. Така или иначе въпросната сцена днес се ползва със славата на най-обсъжданата секс сцена на 2017-та.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре