Мода

Волейболистка стана Мис Асеновград

177-сантиметровата естествена блондинка Мария Попова (22 год.) бе избрана за най-красивата асеновградчанка. Тя стана победител в конкурса „Мис Асеновград 2019 г.“ сред още 10 други момичета. Лентата й бе връчена от кмета на град Асеновград д-р Емил Караиванов, а короната й постави на главата Мис България 2018 Теодора Мудева.

Мария е възпитаничка на спортното училище „Васил Левски“ в Пловдив с волейбол, а от седем години се занимава с мода. След тази победа, синеоката красавица ще има възможността да вземе участие в националния конкурс „Мис България“ в края на годината.

Първа подгласничка стана Таня Александрова, която е на 23 г. Тя завършва магистърската си степен за фармацевт и работи в аптека в Асеновград. Таня грабна сърцата и на присъстващите във фоайето на Градска библиотека „Паисий Хилендарски“ в града. Така момичето бе удостоено с титлата „Лице на публиката“.

Втората подгласничка е 18-годишната Цветислава Киркова, която ще продължи висшето си образование в специалност „Филмови науки“ в Англия.

За трета подгласничка на победителката бе провъзгласена Радина Нейкова, на 18 г. Тя се занимава професионално със спортни танци и скоро й предстои държавно първенство.

Журито беше в звезден състав – Мис България 2018 Теодора Мудева, Стефи Стаменова – Мисис Баба 2019, Мисис България Станислава Андреева, Мис Интернейшънъл Туризъм Рени Радева, бившият национал и настоящ треньор на волейболния тим Локомотив ПД Петър Узунов, дизайнерът Стоян Радичев, лайфстайл репортера на вестник Марица Десислава Дамянова, спонсори и представители на общината.

Момичетата се представиха в три тура – с луксозни италиански бижута, по бански костюми и със специално ушитите за конкурса тоалети на дизайнера от Асеновград Стоян Радичев. За тяхната бляскава визия пък се погрижи топ коафьора от Пловдив Пепи Николова и гримьорите на Radiant. Между туровете пяха вокалната половинка на световноизвестния ди-джей Таркан – Нелита и очарователната Боряна Баташова, която бе и водеща на конкурса.

Всички момичета получиха подаръци от Кристиян оф Рома, Рефан, обучение по английски език с учители от Чикаго, предоставено от волейболиста Петър Узунов, бижута от италианския бранд Амен и часовници Дудъл.

Конкурсът Мис Асеновград бе черешката на тортата от празника на града „Красотата на Асеновград“. През целия ден имаше наситена културна програма, която стартира с 100-годишния обичай Каленица. След това се проведе надпреварата Мини мис и мистър Асеновград за деца между 4 и 14 годишна възраст. Танцовите формации на града – Косара и Индиго заредиха публиката с много настроение, а популарната изпълнителка Бриана Пантелеева вдигна асеновградчани на хоро. Част от празника на града бе и тийн звездата Биляна Лазарова.

Гранд дамата Петя Буюклиева пък избра родния Асеновград, за да отпразнува 60-тия си юбилей с концерт-подарък към съгражданите си. В препълнената зала на Библиотеката се бе събрал половината град, който пя и танцува с нея. Кметът на град Асеновград д-р Емил Караиванов, пък показа завидни гласови данни, след като Петя го приобщи към една от песните й. На финала той я поздрави с букет и торта с нейния лик. От вълнение звездата от Капките се разплака на сцената и за финал изпя песента си, посветена на родния й град.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре