Холивуд

Меган Фокс страни от светлините на прожекторите

Меган Фокс, някога смятана за една от най-красивите и най-атрактивни актриси, реши да обърне гръб на Холивуд.

Една от основните причини за отказ от слава е желанието й да бъде напълно отдадена на семейството и майчинството. В професионалния си живот тя е ангажирана с хуманитарна работа, част е от телевизионно шоу, занимава се с дизайн и от време на време приема някаква и друга актьорска роля, припомня агенцията. Външността на тези звезди се променил драстично заради един единствен детайл

Днес Меган е омъжена за 12 години по-възрастния Брайън Остин Грийн, с когото са заедно от 2004 г. насам. Фокс призна по-рано, че преди него е имала само двама мъже, тъй като е отгледана в строго и религиозно семейство. Тяхната връзка е много бурна и „точката на кипене“ настъпи през 2015 г., когато двойката обяви, че се развежда поради непреодолими различия. Въпреки това, вместо развод, последваха промени и дори раждане на трети син.

Двамата крият подробности за личния си живот. Независимо от тяхното мълчание и мистерията около тях, изглежда всичко е наред. Често могат да се видят заедно в много романтични публични изяви.

Актрисара постепенно се оттегля от сцената. Меган Фокс продължава да приема някои по-малки роли и можем да я видим в телевизионно шоу, в което говори за археология, пътувания и неразгадани мистерии.

Успешно се занимава с дизайн на бельо и бански костюми. Тя е много отдадена на хуманитарната работа и дари пълния си хонорар от участие във видео на Еминем за безопасен дом за жени, жертви на домашно насилие. Изглежда, че актрисата е доволна от това, което прави и се радва на всеки един момент.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/stsena/megan-foks-s-kardinalna-promyana-v-zhivota-si_news685058.html

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре