Мода

Ферари съди Филип Плейн

41-годишният моден гуру може да бъде подведен под съдебна отговорност от Ферари заради снимки на дизайнера с прочутите спортни коли, публикувани в личния му профил в Инстаграм.

На провокативните кадри се виждат самият Филип Плейн, приятелката му, както и друга приятелска двойка полуразсъблечени и танцуващи без да оставят много на въображението. Проблемът обаче е, че снимките са заснети върху капака на чисто новото Ферари на дизайнера.

Малко след публикуването им, адвокатите на компанията за спортни коли написа писмо, в което уведомява Филип Плейн, че начинът, по който се е снимал за тях е недопустим и уронва престижа на автомобилната компания.

Юристите на Ферари предупреждават ексцентричния моден спец, че има 48 часа да премахне снимките и видео съдържанието отвсякъде, където е публикувано.

Филип Плейн изказа силното си възмущение като публикува цялото съобщение на адвокатите и заяви, че никой не може да му каже какво да публикува в личния си профил, както и че е фен на този модел коли от 10 години. Дизайнерът каза още, че е редовен клиент на компанията и дори наскоро купил Ферари и за майка си. Остава да разберем ще бъде ли подведен Филип Плейн под наказателна отговорност.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре