Клюки

Лили Иванова фиданка, тежи едва 43 килограма

Лили Иванова е известна със своя перфекционизъм и пределна педантичност не само на сцената, но и по отношение на живота си и личните си навици в него.

Примата на родната популярна музика никога не е криела, че се храни с точно определени продукти, всеки от които в точно определен грамаж.

Лили Иванова е заковала кантара, на който се качва ежедневно, на 43 килограма, твърдят хора, близки до нея, но и с невъоръжено око същото става ясно от концертите на примата.

За разлика от много родни фолкдиви, които прибягват до услугите на фотошопа, за да се вталяват, певицата предпочита лечебния глад, за да постигне същия резултат.

“Ям всичко, но ям умерено. Моят избор е това – да изглеждам по-слаба. При мен проблем не са килограмите, а грамовете.

Тегля се всеки ден и най-много да се изтърва до 200 г, максимум 300, и веднага на следващия ден или на по-следващия вече съм си моите 43 кг.”, разказа преди време за спартанския си режим на хранене звездата.

Не бива да забравяме, че освен да внимава какво слага в устата си, Лили Иванова задължително спи по 12-13 часа на ден, защото сънят е много важен за нея.

Любопитна подробност е, че когато й предстои концерт, тя не слага дори залък в устата си, за да е в по-добра кондиция на сцената. Може да си позволи единствено 1-2 белтъка.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре