Клюки

Папи Ханс се чувства самотен

Напоследък Папи Ханс изцяло се е отдал на музиката, а и на рекламната агенция, която създаде със свои приятели след края на участието си в шоуто за имитации “Като две капки вода”. Пише текстове на песни и малко е позагърбил дейността си като писател. Все пак продължава да пише. Вече има десетки стихотворения, които не е издавал и не е показвал. Има и идея за роман, но засега не му остава време да се съсредоточи върху нея и да я реализира.

Константин Трендафилов започва да пише като на шега. Той преоткрива литература покрай Чарлз Буковски, а сам започва да твори като упражнение и майтап покрай работата си в рекламна агенция. Първо започнал с хумористични, кратки разкази, после станали по-малко хумористични, сериозни, продължил с поезия… И всичко останало се получило съвсем естествено.

Никога не се е стремял към слава, но без нея няма как да популяризира творбите си. Винаги е казвал, че за писането трябват душа и умения, не може едно без другото. Може би това е тайната на успехите му, покрай които понесе и доста критики от гилдията. Константин Трендафилов не се е притеснявал да ги коментира, както преди време направи, изтъквайки, че етикетът “комерсиален” е просто удобно оправдание.

“Аз за жалост съм самотен и тъжен човек, който разсмива хората, за да забравя. И това е истина. За жалост моите опити за любов всъщност са крайно неуспешни. Винаги е поради някаква много тъпа причина. Като например това, че човекът живее в друга държава. Нито аз мога да отида там, нито тя може да дойде тук. Любовта стои като някакъв мост. Ненужен мост, който никой не прекосява”, споделя Константин, цитира “Уикенд”.

Това е неосъществената му любов с момиче от Португалия, с която се запознава малко след раздялата си с певицата Дара.

Запознали се случайно в сградата, в която е офисът на рекламната агенция, в която тогава работел. Тя била в София за кратко и трябвало да се връща в родината си. Любовта им се случила от шега на шега, много бързо и неочаквано, както обикновено става. Красавицата заминала малко преди Папи Ханс да влезе в Къщата на “ВИП Брадър”. Когато напуснал риалитито, той веднага й се обадил: “Да идвам ли към Португалия и да те крада в България или не? Имаш няколко часа да ми отговориш…”. Тя отвърнала, че не може ей така да захвърли това, което е започнала да строи в Португалия. Той също не може.

“Това е може би най-хубавото нещо, което ми се е случвало”, казвал е Константин за тази любов. Той още страда за нея.

В момента Папи Ханс няма жена в живота си, но пък се радва на любовта на почитателите си. Не крие, че има и много сбъднати мечти в професионален план. И продължава да твори.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре