Холивуд

Анджелина Джоли проговори за Брад Пит

Напоследък, покрай премиерата на “Господарката на злото 2”, Анджелина успя отново да прикове вниманието върху себе си. Актрисата дори на няколко пъти се отпусна да говори и за личния си живот пред различни издания.

Много искрено интервю даде Анджелина и пред френското списание Madame Figaro, където споделя за тежкия период, който е имала след раздялата с Брад Пит.

“След като с Брад се разделихме, всичко стана изключително сложно за мен. Не можех да се позная. Чувствах се толкова малка и незначителна, независимо че не го показвах пред никого. Бях дълбоко наранена и тъжна. Борех се с това като с травма”, признава актрисата, като допълва, че й се е наложило отново да преоткрие радостта от живота.

Анджелина казва, че сега си дава сметка, че е научила ценен урок, защото промяната всъщност е нещо хубаво. Именно възможността отново да бъде щастлива, е нещото, което я е държало в трудните моменти.

“Чувствах се наистина изгубена”, допълва актрисата. Споделя също, че не знае дали вярва в съдбата, но е сигурна, че благодарение на големите промени, през които преминава, е все близо до постигането на целта да се завърне към себе си.

“Дълго време се въртях в омагьосан кръг и се чудих какво трябва да правя. В крайна сметка открих отговора. И той беше, че отново искам да бъда такава, каквато винаги съм била. Затова няма да крия дивата си страна, а ще я изкарам наяве. Искам да се чувствам свободна отново”, заключва актрисата.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре