Холивуд

Майли Сайръс с ново гадже

Майли Сайръс и Коди Симпсън са заедно. Двамата бяха забелязани да се целуват преди дни, а малко след това потвърдиха слуховете, че са започнали връзка.

Австралийския певец публикува тяхна обща снимка на стори в Инстаграм, на която целува блондинката по бузата. Към кадъра имаше и надпис “Закуска преди плуване с моята любима”.

Едва преди няколко седмици Майли се раздели с актьора Лиъм Хемсуърт след по-малко от година брак. Последва кратък романс с Кейтлин Картър, след който изпълнителката започна да се вижда с Коди Симпсън.

Тя не се поколеба да отговори на критиците, които я упрекват, че твърде бързо се е впуснала в нова връзка след новината за развода.

“Смятам, че е отвратително, когато някой упреква жена, че след раздяла веднага започва отново да се вижда с някого. Ако мъж го направи, получава хвалби, но ако жена го стори, й се лепват вулгарни етикети. Отказвам да се крия. Обичам живота си и съм приела, че всички мои действия минават през обектив. Свиквайте с това”, написа Майли, че вече е възрастен човек и може сама да взима решения.

Коди Симпсън имаше връзка с един от топ моделите на новото време Джиджи Хадид.

Като причина за раздялата си, двамата изтъкнаха факта, че искат да се фокусират в бъдещите си творчески планове.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре