Клюки

Официално: Биляна Дол и Валери Божинов отново заедно

Преди малко повече от 2 месеца започнаха първите твърдения, че Валери Божинов и сръбкинята Биляна Дол са подновили взаимоотношенията си, след като футболистът не само е осъзнал грешката си, но и искрено се разкаял. Тогава информацията не беше нищо повече от непотвърден слух.

В средата на август, обаче, двамата бяха засечени на обяд в хотел “Лева” в град Враца от репортер, който каза, че след посещението на ресторанта, те са се качили в апартамента на спортиста.

Божинов и Дол така и не потвърдиха дали са дали втори шанс на любовта си, но по същото време, за първи път откакто се разделиха, той постави емотикон във формата на сърце на неин кадър. Но по-късно коментарът беше изтрит, макар с него да не си отиде подозрението, че е съвсем възможно брюнетката все пак да е простила на бившия си.

Днес красавицата сложи край на догадките и официално потвърди, че с Валери са се събрали.

“Да, заедно сме!”, кратко и ясно каза тя пред „България Днес“.

Сякаш, за да затвърди думите си, преди часове тя пусна като история в официалната си Инстаграм страница снимка от белградски ресторант, в който е с футболиста. Под кадъра стои и сърце, заличаващо и последните съмнения.

Любопитен факт е, че според втория баща на Божинов – Сашо Ангелов, двойката никога не е слагала край на връзката си.

“Биляна идва в България, Валери ходи в Сърбия. Не искам да коментирам повече”, казва той пред “България Днес”.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре