Клюки

Камелия: Нямам приятелки сред колежките

“Нямам приятелки в поп фолка, имам само много добри познати”, призна Камелия в интервю за bTV. Тя бе категорична, че приятели за хапване и пийване винаги има много, но когато имаш трудности, те изчезват. Истинските й приятели били по-малко от пръстите на едната й ръка.

Камелия обясни още, че решението да напусна “Пайнер” било обмислено, лично осъзнато и избор, на който му било дошло времето. Тя се чувствала достатъчно пораснала и затова решила да зависи само от себе си, а не “някой да й казва кога да пее и кога да си седи вкъщи”.

48-годишната Камелия, която може да сложи в малкия си джоб доста от по-младите си конкурентки призна, че в началото на кариерата си имала комплекси от малките си гърди и кльощави гърди, но с правилното ядене, спорта и “някои подобрения” нещата си дошли на мястото. Тя още веднъж припомни, че има няколко аборти, които преживяла трудно.

Фолкаджийката без притеснение разкри, че в началото на “България търси талант” някои от участниците се притеснявали да отидат в нейния отбор заради жанра, в който пее, но днес този проблем въобще не съществува.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре