Холивуд

Селена Гомес откровена в нова песен за Бийбър

Само преди няколко часа Селена Гомес пусна нова песен, озаглавена “Lose You To Love Me”. Новото емоционално парче на певицата е придружено с много впечатляващо черно-бяло видео.

Клипът обаче не е заснет в студио и с помощта на режисьори и сценаристи, а изцяло и само с телефона на Селена. В текста под видеото Селена Гомес изказва благодарностите си към всички фенове за подкрепата по време на толкова трудния за нея период, когато откри, че страда от автоимунното заболяване лупус и малко след това се наложи да й бъде трансплантиран бъбрек.

Това, което направи най-голямо впечатление на феновете на Селена Гомес обаче се оказа една определена част от песента, в която певицата се обръща с думите: “Ти ме замени само след два месеца”.

Както може да се предположи, всички решиха, че въпросният откъс е насочен не към кого да е, а към Джъстин Бийбър. Особено като се има предвид, че след като отношенията между Селена и Джъстин приключиха през март, през юли месец той вече беше сгоден за настоящата си съпруга Хейли Болдуин.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре