Музика

Камериерка продава рокля на Лейди Гага забравена в хотел

Камериерка може да забогатее заради забравена рокля на Лейди Гага в хотелска стая
30.10.2019
Камериерка може да забогатее заради забравена рокля на Лейди Гага в хотелска стая
560
SHARES
Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг рокля на Лейди Гага, след като певицата я забравила по време на свой престой.

Става дума за роклята, с която Лейди Гага се появи на червения килим на “Златния глобус” миналата година. Началната цена на тоалета е 8000 долара, съобщава “Пейдж Сикс”. По думите на камериерката Сара Корея певицата е забравила ценния тоалет след церемонията по награждаването. Към облеклото Корея е прикачила писмо с подробностите.

Камериерката обяснява, че първо предала дизайнерската рокля на бюрото за забравени вещи в хотела, където стояла няколко месеца. Тъй като никой не я потърсил, служителите на бюрото, следвайки правилата, я предали на този, който я е донесъл, тоест на камериерката. Тогава тя решила да продаде тоалета на търг.

Роклята се счита за фаворит на американския търг Nate D. Sanders.

Обикновено знаменитостите наемат дизайнерски тоалети и бижута, за да излязат на червения килим. Но не е изключено модната къща да е подарила на Лейди Гага лилавата рокля с дълъг шлейф, с която тя получи “Златен глобус” за филма “Роди се звезда”.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре