Клюки

Нова любов във “Фермата”

Безобиден флирт е на път да се превърне в изпепеляваща страст и да опустоши “Фермата”. Маникюристката Силвия и треньорът Сами вече са опасно близки за ужас на участниците в шоуто, които не одобряват отношенията им.

Само два месеца след старта на предаването добронамерените закачки между блондинката и съблазнителя се превърнаха в откровено натискане, гушкане и целувки. След като беше избрана за фермерка на седмицата, Силвия премина в открито нападение и извика Сами в леглото си. Като шефка на стопанството тя има привилегията да кани гост в комфортната си спалня. Сами прие офертата й с охота.

“Много съм влюбчива. Влезе ли мъж под кожата ми, ставам като патица. Аз търся внимание, Сами явно усеща това, откликва и се възползва”, призна Силвия. Хосни обаче не вижда в нейно лице голяма любов.

“Нямам конкретни чувства към Силвия, това е просто заигравка. Не ми е цел да си легна с нея, но флиртът ме зарежда емоционално”, заяви треньорът, който има гадже извън шоуто. Връзката им обаче е отворена.

Докато мъжете в шоуто по-скоро се забавляват с флирта на Силвия и Сами, жените открито роптаят срещу отношенията им. Според участничките маникюриската мисли само как да се добере до Хосни, не организира работата в стопанството и така рискува участниците да не получат провизиите, които им се полагат като награда за добре свършена работа.

Напиши коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни

Нагоре